Filmy - Filmowe pocałunki które nas rozkładaja na łopatki....
miłosz - Pią 16 Lut, 2007 12:26
Jesus orgia romantyzmu
to z tego zestawienia co Pemberley wkleiła
Pemberley - Pią 16 Lut, 2007 12:32
| miłosz napisał/a: | Jesus orgia romantyzmu
Obrazek
to z tego zestawienia co Pemberley wkleiła |
czytaj, czytaj, tam jest wiecej kwiatuszkow
Marija - Pią 16 Lut, 2007 12:36
| QaHa napisał/a: | raport z zaprzyjaźnionego placu budowy dla Mariji:[..] musze dodac ze owszem na zaprzyjaźnione budowie rezyduja dwie szczęki, które budza pewne nadzieje by stac sie odpowiednią fanfikowa szczęką.
Najgorsze jest to ze przez matczyny wywód na temat całuśnych ust kusiło mnie aby panom zaproponować pomiar warg suwmiarka w celu uczynienia własciwego wykresu ktory nastepnie moglabym skonfrontowac z ich stanem cywilnym i ilościa posiadanych dzieci |
Dziękuję niepowściągliwie , kochana, nie zapomniałaś!!!!!! Nie patrzyli dziwnie na Ciebei, kiedy im ocznie mierzyłaś szczęki?? A Mamci podziekowania się należą osobno, za całuśny wyklad (biologiem Ci ona zdaje się jest, to stąd ).
QaHa - Pią 16 Lut, 2007 12:39
| Marija napisał/a: | | A Mamci podziekowania się należą osobno, za całuśny wyklad (biologiem Ci ona zdaje się jest, to stąd ). |
oj biologiem biologiem a mnie teraz ta suwmiarka przesladuje ehhh
QaHa - Pią 16 Lut, 2007 12:41
hmm biorąc pod uwage fakt ze ja tam jedyna girl to oni na mnei zazwyczaj patrza z pewna taka niesmialoscia:
KTO TU TE BABE WPUSCIL?!
Mag - Pią 16 Lut, 2007 12:42
| QaHa napisał/a: | raport z zaprzyjaźnionego placu budowy dla Mariji:
Obawiam sie ze ubranka panów na budowie nie wpływaja korzystnie na estetyczny odbiór ich postaci oraz żuchw.
ale musze dodac ze owszem na zaprzyjaźnione budowie rezyduja dwie szczęki, które budza pewne nadzieje by stac sie odpowiednią fanfikowa szczęką.
Najgorsze jest to ze przez matczyny wywód na temat całuśnych ust kusiło mnie aby panom zaproponować pomiar warg suwmiarka w celu uczynienia własciwego wykresu ktory nastepnie moglabym skonfrontowac z ich stanem cywilnym i ilościa posiadanych dzieci |
Tylko uwazaj, bo panowie co innego sobie zazwyczaj mierzą
QaHa - Pią 16 Lut, 2007 12:46
| Mag napisał/a: | | Tylko uwazaj, bo panowie co innego sobie zazwyczaj mierzą |
hmmm ale nie tak na forum publikum, zreszta to nie oni maja dokonac pomiaru, powie sie ze chodzi o odziez roboczą ehhehehe i kaze otworzyc paszcze i wowcdzas cszast prat suwnmiark
choc w sumie mozna i na oko , tak i łatwiej i mniej krępująco
Marija - Pią 16 Lut, 2007 13:35
Powiedz im, że pomiary robisz, bo Komisja Europejska nakazała ochraniacze na żuchwy wprowadzać Uwierzą pewnie .
Alison - Pią 16 Lut, 2007 13:43
| Marija napisał/a: | A Mamci podziekowania się należą osobno, za całuśny wyklad (biologiem Ci ona zdaje się jest, to stąd ). |
GDZIE ja Wam jakiś wykład zrobiłam?! Wykład to ja Wam dopiero mogę zrobić, ale nie wiem czy byście kciały :razz:
Jezusie człowiek, to juz nawet nie może swojego poglądu wyrazić, że jeden nie ma ust, a drugi ma w nadmiarze!
Tfu! Nie bedesiewiecejuodzywać!
Marija - Pią 16 Lut, 2007 13:59
| Alison napisał/a: | Tfu! Nie bedesiewiecejuodzywać! | :oops:
Pemberley - Pią 16 Lut, 2007 14:00
skompikowana z ciebie kobieta, Marija, tyle emocji jednoczesnie :grin:
Alison - Pią 16 Lut, 2007 14:05
Z nerwów ja tak wzięło, bo dzidzia do szpitala....Wszystko będzie dobrze kochana, wierz mi, że Ciebie bedzie bardziej bolało jak jego. Tak już mamy my Mamy.
A ja sie rzucam jak ryba na piachu, bo mam takiego megadoła, że tylko nie moge się zdecydować z którego okna skoczyć ??:
Marija - Pią 16 Lut, 2007 14:13
| Alison napisał/a: | Z nerwów ja tak wzięło, bo dzidzia do szpitala....Wszystko będzie dobrze kochana, wierz mi, że Ciebie bedzie bardziej bolało jak jego. Tak już mamy my Mamy.
A ja sie rzucam jak ryba na piachu, bo mam takiego megadoła, że tylko nie moge się zdecydować z którego okna skoczyć ??: | Dzięki, Ali, chyba masz rację, już mnie ten jego siusiak biedny boli od dwóch miesięcy (bilans 7-latka ??: ).
Czemu masz doła i to mega? Tyle dajesz wszystkim radości i w ogóle; może my Tobie jakoś za mało czy za głupio? :oops:
Pemberley - Pią 16 Lut, 2007 14:18
| Alison napisał/a: |
A ja sie rzucam jak ryba na piachu, bo mam takiego megadoła, że tylko nie moge się zdecydować z którego okna skoczyć ??: |
och, to bardzo mi przykro. nie mozesz wlaczyc sobie czegos milego, zjesc kawalka czekolady i przeczytac gdzies " a po nocy przychodzi dzien???"
wiesz, u mnie za oknem przebisniegi i krokusy, wiosna juz jest tuz tuz
Pemberley - Pią 16 Lut, 2007 14:23
| Marija napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Z nerwów ja tak wzięło, bo dzidzia do szpitala. : | Dzięki, Ali, chyba masz rację, już mnie ten jego siusiak biedny boli od dwóch miesięcy |
Trzymam wam kciuki i synkowi, i Tobie.
Marija - Pią 16 Lut, 2007 14:27
| Pemberley napisał/a: | Trzymam wam kciuki i synkowi, i Tobie. | :smile:
Alison - Pią 16 Lut, 2007 14:36
| Pemberley napisał/a: |
och, to bardzo mi przykro. nie mozesz wlaczyc sobie czegos milego, zjesc kawalka czekolady i przeczytac gdzies " a po nocy przychodzi dzien???"
wiesz, u mnie za oknem przebisniegi i krokusy, wiosna juz jest tuz tuz |
No niestety i wiosna nie pomaga. W tym miesiącu PMS tak mnie mordował, że teraz juz chcę sobie tylko cichutko umrzeć, czuję się tak podle, ciężko jakby mnie ktos ołowiem nastrzykał, a tu trzeba chałupę ogarnąć bo jutro i pojutrze mam gości.
Tak mniej więcej teraz wyglądam.... :sad:
Alison - Pią 16 Lut, 2007 14:42
A może nawet tak, bo tam to wyraźnie nie widać ??:
Pemberley - Pią 16 Lut, 2007 14:47
| Alison napisał/a: |
No niestety i wiosna nie pomaga. W tym miesiącu PMS tak mnie mordował, że teraz juz chcę sobie tylko cichutko umrzeć, czuję się tak podle, ciężko jakby mnie ktos ołowiem nastrzykał, a tu trzeba chałupę ogarnąć bo jutro i pojutrze mam gości.: |
nie wiem, czy cie to pocieszy, ale ja mam podobnie. Leze, lykam tabletki przeciwbolowe ( jesli zdaze, bo do tego niestety tez wymiotuje) i zyc sie nie chce. Ale po 2 dniach mija...wiesz, ja nie chce ci sie mieszac, ale nikt nie moze przepisac ci hormonow?? * pyta ta, co sama nie uzywa ??:
musze pedzic po dziecko.....
Marija - Pią 16 Lut, 2007 14:47
| Alison napisał/a: | A może nawet tak, bo tam to wyraźnie nie widać ??: | Jezu, przestań . Próbowałaś jakoś to łagodzić (olejki każą wdychać )? Biedna
Alison - Pią 16 Lut, 2007 15:01
| Pemberley napisał/a: | Ale po 2 dniach mija...wiesz, ja nie chce ci sie mieszac, ale nikt nie moze przepisac ci hormonow?? * pyta ta, co sama nie uzywa ??:
musze pedzic po dziecko..... |
Nie moge brać hormonów, bo mam jakeś latające talerze w pierwsiakach i lekarz mi zabronił, zeby się to nie uaktywniło ??: Biorę takie różne ziołowe specyfiki, generelnie jest OK, ale ten miesiąc to mnie chciał zabić, najpierw rozrywała mnie adrenalina, a teraz czołg po mnie przejechał. Wszystko minie, wiem, ale są takie dni i jeszcze ta pogoda za oknem i ta jutrzejsza perspektywa, że dobrze by się było usmiechać, a ja chcę powąchać kwiatki od spodu, no i tak to jest z wiosennymi deprechami.
A w ogole to chyba temat pocałunkowy, czy rodzicielski, bo sie juz pogubiłam. Powiem jedno, dzisiaj to bym się ani z Clooney'em ani nawet z Ryśkiem całować nie chciała :cry:
Marija - Pią 16 Lut, 2007 15:07
Druga część tematu to "rozkładanie na łopatki", więc pasuje :neutral: A całować też bym się nie chciała, jakoś wolę pooglądać na ekranie .
Od pocałunków do rodzicielstwa droga zdradliwie prosta ......
QaHa - Pią 16 Lut, 2007 15:17
| Alison napisał/a: | Nie moge brać hormonów, bo mam jakeś latające talerze w pierwsiakach i lekarz mi zabronił, zeby się to nie uaktywniło Biorę takie różne ziołowe specyfiki, generelnie jest OK, ale ten miesiąc to mnie chciał zabić, najpierw rozrywała mnie adrenalina, a teraz czołg po mnie przejechał. Wszystko minie, wiem, ale są takie dni i jeszcze ta pogoda za oknem i ta jutrzejsza perspektywa, że dobrze by się było usmiechać, a ja chcę powąchać kwiatki od spodu, no i tak to jest z wiosennymi deprechami.
A w ogole to chyba temat pocałunkowy, czy rodzicielski, bo sie juz pogubiłam. Powiem jedno, dzisiaj to bym się ani z Clooney'em ani nawet z Ryśkiem całować nie chciała |
ojej bidulek z Ciebie bidulek :sad: nie mam pojecia jak by tu Tobie lico rozchmurzyc, ale wydaje mi sie ze nie byloby glupie przejsc sie jeszcze do jakiegos lekarza, sama nie mialam do czynieia z podobnymi rewelacjami ale moja kolezanke z roku leczyl taki jeden .... ona mu wierzyla nie chodzila do innych a to bylo psu na bude i tylko jej zaszkodzil
jak boli strasznie to znaczy ze to NIE JEST NORMALNE
Alison - Pią 16 Lut, 2007 15:53
Mnie nic nie boli jeno się czuję "dodupnie". O matko! Już się tak nie martwcie, nie umieram jeszcze, bo kto Wam fanfika skończy? U mnie dzis depreszka jutro góry na plerach przenoszę z miejsca na miejsce, tak już mi Natura dała. Co ja na to poradzę...
Goopi byłem, jestem i gooopi umrę.
miłosz - Pią 16 Lut, 2007 16:26
ja tu o pocałunkach przyszłam poczytać deprecha rzecz straszna
|
|
|