Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Sob 06 Sty, 2007 00:01
Pisałam wyżej o Numbers i o tym, że gra tam Rob Morrow czyli doktor Joel z przystanku Alaska. Wklejam dwa zdjęcia, żeby Wam pokazać, ze troszke się zmienił, ale wcale mu to na gorsze nie wyszło
Anonymous - Nie 07 Sty, 2007 20:17
Ja zawsze sie zastanawiałam jak facet o tak ciepłym uśmiechu i śmiejących się oczach mógł grać takiego dupkowatego gościa. W dodatku tak dobrze
Admete - Pon 08 Sty, 2007 20:53
Rzeczywiście on ma śmiejące sie oczy Zgadzam sie. W Numbers gra zupełnie inaczej - jego bohater jest pewny siebie, ale tez wrażliwy. Bardzo kocha swoją rodzinę, choć nie zawsze umie to okazać. Ma świetne sceny z serialowym ojcem i bratem.
Anonymous - Wto 09 Sty, 2007 23:26
Jeśli lecę "na oczy", to li i jedynie śmiejące się
miłosz - Pon 29 Sty, 2007 13:13
oglądnęłam wczora "Prison break" o mamo!!!! Super! Ogromne nagromadzenie dziwacznych niedorzeczności, biali i czarni w schematach, teoria spisku, godna amerykńców. Ogląda się znakomicie no i obaj bracia grzechu warci
http://img336.imageshack....18661657vy5.jpg
Admete - Pon 29 Sty, 2007 13:22
Ej Miłosz, Miłosz Wzięło Cię - ja mam jeszcze czas na PB - kiedyś zacznę to oglądać Na razie mi Supernatural miesza w głowie. Właściwie to ja Cię mogę do Klubu zapisać ( zajrzyj poniżej ), bo Ty dręczonych bohaterów chyba lubisz. Michael ładniejszy
miłosz - Pon 29 Sty, 2007 13:52
taki clip
http://www.youtube.com/watch?v=Om_zaCoZSvE
"Supernatural" to to co leciało na Polsacie??
Admete - Pon 29 Sty, 2007 13:56
O Supernatural piszemy szerzej w wątku Fajny serial widziałem - to trochę fantastyka, więc nie wiem czy będzie Ci odpowiadać, ale są też wątki sensacyjne, jako że bracie Winchesterowie działają raczej poza prawem i mają kłopoty z policją oraz FBI
Caitriona - Pon 29 Sty, 2007 22:47
| miłosz napisał/a: | oglądnęłam wczora "Prison break" o mamo!!!! Super! Ogromne nagromadzenie dziwacznych niedorzeczności, biali i czarni w schematach, teoria spisku, godna amerykńców. Ogląda się znakomicie no i obaj bracia grzechu warci
http://img336.imageshack....18661657vy5.jpg |
Ha! mnie też wciągnął ten serial Ma sporego plusa w postaci Petera Stormare (pan mafia), a i młodszy braciszeg jest całkiem niezły
Ciekawa jestem bardzo II sezonu...
migotka - Wto 30 Sty, 2007 08:44
http://skazanynasmierc.polsat.com.pl/ polska strona Skazanego na smierć
http://fdb.pl/w1910,7,mil...a,starcie!.html
Gitka - Wto 30 Sty, 2007 12:11
No to już wiemy ile ludzi oglądało "Prison Break"
7 milionów widzów serialu "Skazany na śmierć"
Światowy hit "Skazany na śmierć" (Prison Break) oglądało w niedzielę w Polsacie 7 milionów widzów.
Kultowy amerykański serial "Prison Break", który w niedzielę zadebiutował na antenie Polsatu, osiągnął rekordowy wynik: średnio program oglądało prawie 7 mln widzów. Udział w rynku w grupie 4+ wyniósł średnio 38%, a w grupie 16-49 aż 46,18%.
Udziały głównych stacji w tym paśmie były zdecydowanie słabsze. Emitowany w TVP1 serial komediowy "Ranczo" w grupie 4+ miał udziały średnio w wysokości 25,88%, a w grupie 16-49 tylko 17,91%, polska komedia "Co mi zrobisz jak mnie załapiesz w TVP 2 – odpowiednio 15,01% i 15,27, a komedia romantyczna "Wygraj randkę" w TVN: 11,98% i 13,96%.
Start serialu "Skazany na śmierć" był wsparty silną kampania reklamową i PR. Kampania reklamowa serialu rozpoczęła się od kampanii teaserowej na antenie Polsatu pod hasłem "Poczuj więzienie na własnej skórze". Oprócz anteny własnej wykorzystane zostały media prasowe (dzienniki, dodatki telewizyjne i TV guidy) i radiowe (Radio Zet, RMF FM) oraz internet (witryny informacyjne i rozrywkowe). Stworzona została również strona serialu www.skazanynasmierc.polsat.com.pl gdzie fani serialu mogą znaleźć szereg informacji o interesujących ich wątkach oraz wziąć udział w konkursach.
http://www.filmweb.pl/7+m...2,News,id=33168
Mag - Wto 30 Sty, 2007 15:50
Ja też oglądałam i jestem ujęta w 46,18%
Vasco - Wto 30 Sty, 2007 17:46
A Ci, którzy oglądali już większość 2 serii, to gdzie są ujęci?
Admete - Nie 04 Lut, 2007 13:06
Ja się dałam wciagnąć PB - myslę, że szybko nadrobie zaległości Podobaja mi się relacje między braćmi i cała spiskowa teoria dziejów, a irytuje ( na razie przynajmniej ) ta prawniczka Veronica. Troche trudno mi rpzyswajać to całe więzienne okrucieństwo, ale jakos sobie poradzę. Dużo emocjonalnego i fizycznego cierpienia bohaterów czyli jest dobrze
Harry_the_Cat - Pon 05 Lut, 2007 20:14
Naprawdę podziwiam Was, którzy pamietacie o tych wszystkich godzinach emisji...
Jak dla mnie nie ma czegoś na DVD to go nie ma wcale...
Admete - Pon 05 Lut, 2007 20:47
Niekoniecznie pamiętamy Harry - różnie z tym bywa No kto ze mną pogada o PB.
Caitriona - Pon 05 Lut, 2007 20:57
Ja sie staram pamiętać, ale nie zawsze mi to wychodzi
Więzienie? Jak oglądałam to mnie niesamowicie wciągneło. Podoba mi sie Miller, choć ma taką amerykańską tą urodę. No i mój ulubiony Stormare - pan Mafia Uwielbiam faceta
Admete - Pon 05 Lut, 2007 21:05
A Miller urodził się w Anglii, na dodatek ma imię po kapitanie Wentworth'cie z Perswazji - sam to powiedział w wywiadzie kiedyś. Mnie w zasadzie wciaga sama historia.
Caitriona - Pon 05 Lut, 2007 21:07
O, nie wiedziałam, klops.
Historia jest nieżle wymyślona, choć przyznam ze bardziej mnie interesowało to co się działo w więzieniu, niż z tym dzieciakiem i panią prawnik.
Admete - Pon 05 Lut, 2007 21:12
Panią prawnik - to ja - że się wyrażę - omijałam trochę...Ma kobieta na ca zasłużyła, bo głupota aż z niej parowała Nie mogłam znieść T-bag'a. Okropny człowiek. Natomiast Sucre był chwilami taki pocieszny, zwłaszcza jak się wzdrygał przed wierceniem dziur w ścianie Abruzzi zagrany przez Stormare był genialny. Najbardziej żal mi Sary :-(
Caitriona - Pon 05 Lut, 2007 21:32
Mnie również żal dziewczyny, nie sądziłam że się to tak skończy...
T-bag i ta jego kieszeń, fuj! Aż zadziwiające jaki okropny i denerwujący był. Żal mi było tego chłopaka który wpadł w jego sidła.
A co do Sucre, to nie wiem po co on zwiewa, zaraz by wyszedł na wolność przecież...
Matylda - Pon 05 Lut, 2007 21:34
A mnie się podobał wczoraj nowy serial Kryminalne zagadki Miami
Jest to kontynuacja zagadek Las Vegas tylko , że tamte leciały o nienormalnej porze
Zresztą musze się przyznać , że mam słabość do kryminałów
Caitriona - Pon 05 Lut, 2007 21:37
Matylda, mówisz o tych na Polsacie? Jeśli tak, to przegapiłam...
Matylda - Pon 05 Lut, 2007 21:41
Tak
Właśnie wczoraj leciał pierwszy odcinek
Admete - Pon 05 Lut, 2007 21:43
Ja nadal oglądam Las Vegas. Caitri w zeszłym tygodniu nie nagrał mi się koniec drugiego odcinka. Ty to moze oglądałaś? Kto w koncu zabił jedna z tych sióstr? I ajkie było rozwiązanie tej drugiej sprawy?
Faktycznie Sucre mógł nadal siedzieć w więzieniu i poczekać na przedterminowe zwolnienie.
|
|
|