To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Nie 25 Sty, 2009 19:23

Okidoki, zapisuję w kajeciku - 7 lutego :D
A jak będziecie stały z czasem? W jakich godzinach możemy się spotkać?

Anaru - Nie 25 Sty, 2009 19:34

W którym wątku się umawiałyśmy? :mysle: Supernaturalnym? :mysle:
Caitriona - Nie 25 Sty, 2009 19:42

Anaru napisał/a:
Supernaturalnym?

Tak, chyba tak ;)

I też muszę sobie zapisać datę coby nie zapomnieć o Deanie ;)

Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 20:19

7 powiadacie? :mysle:
Aragonte - Nie 25 Sty, 2009 20:32

Anaru, BeeMeR, ponawiam pytanie: będziecie miały więcej czasu, na tyle, że po kinie albo przed pójść jeszcze choćby na kawkę/herbatę/cokolwiek?
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 21:25

lady_kasiek napisał/a:
7 powiadacie? :mysle:

No, 7, umawiałyśmy się... ;)

http://forum.northandsout...p=192669#192669
http://forum.northandsout...p=193319#193319

a konkretniej:
spin_girl napisał/a:
Data spotkania już jest dogadana: weekend 7/8 lutego (jeśli chodzi o MBV 3D). Jak widzę większości osób nabardziej pasuje sobota (mnie też, ze względu na pracę), więc wychodzi, że sobota 7 luty 2009. Ok? :-)

http://forum.northandsout...p=192791#192791

Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 21:26

Anaru napisał/a:
No, 7, umawiałyśmy się...

wiem...wiem tylko tak myślę

Anaru - Nie 25 Sty, 2009 21:29

Aragonte napisał/a:
Anaru, BeeMeR, ponawiam pytanie: będziecie miały więcej czasu, na tyle, że po kinie albo przed pójść jeszcze choćby na kawkę/herbatę/cokolwiek?

Po kinie na pewno, bo nic nas nigdzie nie goni. Przed kinem to nie wiem, bo nie wiem, o której uda nam się wrócić z Konstancina, różnie bywa. A o której jest film? I w którym kinie? Byłoby fajnie gdzieś w centrum, żeby nie jeździć daleko.

praedzio - Nie 25 Sty, 2009 21:35

Z tym kinem to może być lipa. Coś mnie tknęło i poleciałam sprawdzić datę premiery, czy się przypadkiem nie przesunęła or something. Jakby tu wam powiedzieć... A, sprawdźcie same:
http://www.filmweb.pl/f47...entynki+3D,2009
http://www.imdb.com/title/tt1179891/

No, chyba, że ja o czymś nie wiem.

Aragonte - Nie 25 Sty, 2009 21:40

To może po prostu spotkajmy się na plotkach (i przy dobrym jedzonku :wink: ), jeśli kino nie wypali?
Nie wiem, czy wszystkie warszawianki będą mogły się spotkać - pewnie nie - ale ja jestem, jakby co :)
W CK Oberży pewnie już zapomnieli o naszym hałaśliwym towarzystwie, więc w sumie można się udać i tam :-P

praedzio - Nie 25 Sty, 2009 21:50

Jak dożyję, to się stawię. ;)
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 21:51

praedzio napisał/a:
Z tym kinem to może być lipa. Coś mnie tknęło i poleciałam sprawdzić datę premiery, czy się przypadkiem nie przesunęła or something.

Ekhem.... Bu :(
No faktycznie coś sie poprzesuwało... :mysle:
Ja i tak się wybieram, bo już się umówiłam, więc będę i chciałabym się zobaczyć z tymi, które mogą. :hug_grupowy:

Caitriona - Pon 26 Sty, 2009 19:59

O, przesunęli nam film Deana... No, zobaczymy - moze jeszcze coś się zmieni, jak nie to ja jestem za CK Oberżą :mrgreen:
spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 11:59

Czy zaproszenie jest wyłacznie dla Warszawianek czy mogę się dołączyć? :-)
Aragonte - Nie 01 Lut, 2009 12:01

Pewnie, że dla forumowiczek ogółem - zapraszamy :D
Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 12:05

jako rzekłąm ja bym chętnie się pojawiła i może nawet się pojawię jeżeli moje plany z egzaminem się powiodą
spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 12:11

To teraz pytanie za 100 punktów: gdzie jest CK Rotunda i jak tam dojechać z dworca kolejowego? :mrgreen:
Aragonte - Nie 01 Lut, 2009 12:19

CK Oberża? To w samym Centrum, na Chmielnej, blisko PKiN - możemy się umówić pod "Okrąglakiem" PKO, jeśli komuś będzie wygodniej tam dotrzeć :) Wysiadasz na Dworcu Centralnym, Spin? To czeka Cię tylko malutki spacerek Jerozolimskimi (jeden przystanek tramwajowy w stronę Pragi).
spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 12:38

Mogę na centralnym, jasne. Że się zgubię na samym wstępie to też jest jasne. :mrgreen: Nie rozumiem określenia "w stronę Pragi" tak jak nie rozumiem określeń "na północ" czy "na zachód" :mrgreen: Skoro to niedaleko to najwyżej wezmę taksówkę na ten jeden rzystanek tramwajowy, żeby się nie zgubić :wink: O której się umawiamy?
Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 12:51

Pociągiem bez przesiadek jedzie się ode mnie 15 godzin... :excited: to już za cara kolej transyberyjska chodziła szybciej... :roll:
praedzio - Nie 01 Lut, 2009 12:52

Spin, jako że ja mieszkam najbliżej Centralnego - to mogę wyjść po ciebie na peron - razem sobie piechotką pójdziemy pod Rotundę. Ok? :D
spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 13:08

praedzio napisał/a:
Spin, jako że ja mieszkam najbliżej Centralnego - to mogę wyjść po ciebie na peron - razem sobie piechotką pójdziemy pod Rotundę. Ok? :D

Dziękuję Ci bardzo! :kwiatek: Umówimy konkrety na gg w ciągu tygodnia, ok?
Pozostaje jeszcze kwestia godziny spotkania.
Już się nie mogę doczekać!!! :hug_grupowy:

spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 13:09

lady_kasiek napisał/a:
Pociągiem bez przesiadek jedzie się ode mnie 15 godzin... :excited: to już za cara kolej transyberyjska chodziła szybciej... :roll:

Bosh, i pomyśleć, że niby mieszkamy w cywilizowanym kraju. W XXI wieku. Z Łodzi do Dublina leci się 3 godziny. :frustracja:

Aragonte - Nie 01 Lut, 2009 13:11

Spin, a niech Cię Bóg broni przed braniem taksówki spod Centralnego! Zapłacisz jak za zboże, nie warto, to naprawdę malutki spacer.
Skoro Praedzio się zaoferowała, to najlepiej będzie, jeśli faktycznie Cię zgarnie z dworca, żebyś się nie błąkała :)

spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 13:17

Praedzio mi tu życie ratuje z powodu mojego wrodzonego pierdołowactwa orientacyjnego. Gubię się wszędzie, nawet w rodzinnej wsi :mrgreen: Taksówki spod samego dworca raczej bym nie brała, słyszałam co nieco o tych pijawkach, zresztą w Łodzi jest to samo :mrgreen: