To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Earth 2

praedzio - Sob 20 Cze, 2009 09:47
Temat postu: Earth 2
Sukcesywnie oglądam kolejne odcinki Earth 2. Wczoraj się trochę pochichrałam z Danzingera i Devon Adair, którzy nie do końca się dogadali z Terranami w kwestii wody i wylądowali pod drzewem oplątani lianami i gałęziami. Mocne zęby to jednak podstawa! :lol:

Czy Terry O'Quinn zawsze musi grać charyzmatycznych dupków? :roll:

Kurczę, lubię ten serial. :D

Deanariell - Sob 20 Cze, 2009 15:42

praedzio napisał/a:
Sukcesywnie oglądam kolejne odcinki Earth 2

Praedzia ogląda Ziemię2! :oklaski: Jupi! :cheerleader2: :mrgreen: Poczekaj, aż obejrzysz do końca tę serię i uzmysłowisz sobie, że nie zrobili więcej... :wsciekla: :?

praedzio - Sob 20 Cze, 2009 17:47

Niestety, wiem o tym. :roll: Póki co, jestem przy siódmym odcinku. ;)
Admete - Sob 20 Cze, 2009 19:38

Nawet avek nowy sie pojawił :-D Danziger jest naprawdę świetna postacią. Taki duży, odpowiedailny facet :-)
praedzio - Nie 21 Cze, 2009 09:31

Już nosiłam tutaj avatar z Ziemi 2. ;)
Alicja - Nie 21 Cze, 2009 12:54

praedzio napisał/a:
Sukcesywnie oglądam kolejne odcinki Earth 2

aaaaaa, zadroszczę :cry2:

Alicja - Sob 27 Cze, 2009 18:36

mam szansę po latach kolejny raz obejrzeć Ziemię2 :cheerleader2: cudownie,dzięki praedziu :kwiatek:
chociaż wiem, iż 2 części nie ma :?

praedzio - Sob 27 Cze, 2009 18:44

Cała przyjemność po mojej stronie. :mrgreen: :przytul:
praedzio - Nie 05 Lip, 2009 00:08

Obejrzałam za jednym zamachem dwa odcinki Ziemi 2, co daaawno mi się nie zdarzyło. ;)
Odkąd sprawy między Alonzo a Julią nabrały rumieńców, serial ogląda mi się jeszcze przyjemniej. :mrgreen:

Admete - Nie 05 Lip, 2009 14:05

Jest tam sporo niezłych postaci, dobre dialogi i fabularnie też nie było źle.
praedzio - Nie 05 Lip, 2009 15:30

Fabularnie jest dobrze! Nawet bardzo dobrze!
Alicja - Nie 05 Lip, 2009 20:20

praedzio napisał/a:
Odkąd sprawy między Alonzo a Julią nabrały rumieńców

dlatego własnie brak właściwego zakończenia serialu mnie zdenerwował :?

praedzio - Nie 05 Lip, 2009 20:43

Ajajajaj! Nie spoilerujcie! Na razie jestem na etapie "Morgianitu". :mrgreen:
Alicja - Pon 06 Lip, 2009 07:46

ups :rumieniec:
Aragonte - Sob 25 Wrz, 2010 01:53

Skończyłam II sezon TNG, obejrzałam jeden odcinek II sezonu Warehouse 13 (fajny, miło było znowu zobaczyć Mykę i Pete'a, no i super, że Archie jednak przeżył), po czym włączyłam Earth 2 (tak, nie oglądałam tego jeszcze :-P ) i chyba wsiąkłam :-D
No to pewnie najpierw obejrzę sobie Earth 2, a potem będę dokańczać inne seriale :wink:

Admete - Sob 25 Wrz, 2010 07:16

Earth 2 jest świetne - wiesz, to jeden z tych seriali, które przerwano w najciekawszym momencie. Nie dano mu szansy, a miał olbrzymi potencjał.
praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 07:40

Zgadzam się - Earth 2 jest świetne. Kurczę - chyba nie skończyłam tego serialu, bo mi czasu zabrakło... Gdzie ja go mam? :mysle:
Admete - Sob 25 Wrz, 2010 07:46

To jeden z moich ukochanych seriali z lat 90. Ogladałam go w liceum po raz pierwszy. Potem powtarzali go jak byłam na studiach, w czasie wakacji.
asiek - Sob 25 Wrz, 2010 08:43

Aragonte napisał/a:
po czym włączyłam Earth 2 (tak, nie oglądałam tego jeszcze ) i chyba wsiąkłam

Też nie widziałam. :wink: .... Chyba :mysle:

EDIT:
Zerknęłam do YT ... Jednak widziałam serial :lol: ... Tyle tego, że już zapominam... :zalamka:

Aragonte - Sob 25 Wrz, 2010 11:57

praedzio napisał/a:
Zgadzam się - Earth 2 jest świetne. Kurczę - chyba nie skończyłam tego serialu, bo mi czasu zabrakło... Gdzie ja go mam? :mysle:

Kasia, a masz kompletny sosik do tego serialu? Bo mnie brakuje chyba trochę :mysle:

praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 12:02

Tak, mam.
Aragonte - Sob 25 Wrz, 2010 13:02

praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 13:05

Yyyy... To musisz poczekać do jutrzejszego wieczoru, ponieważ sosik wraz z głównym daniem znajduje się na Cylonku, a ten zostawiłam w Wawie. :mrgreen:
Aragonte - Sob 25 Wrz, 2010 14:30

Spoko, sosiku brakuje mi tylko kilka łyżek :wink: 9, 10, 20 i 21.
Będę wdzięczna :mrgreen:
Na razie oglądam drugi odcinek. Ciekawe, czemu akurat pilot ma te koszmary z podziemnymi stworami z tego świata. Danziger mi się podoba, Devon też :) Szkoda, że to wyszło na DVD tylko w Stanach, z tego, co widziałam.

Aragonte - Nie 26 Wrz, 2010 12:06

Jestem przy czwartym odcinku Earth 2. Dalej największą moją sympatię budzi Danziger :) Czekam na grubsze kłopoty związane z pojawieniem się "przewodnika" :roll:
Aha, czy każdy odcinek jest relacjonowany przez innego bohatera?