Nie jestem już taką świeżynką, w przywitalni byłam (nawet heratkę powitalną wypiłam - a jakże!), parę postów napisałam, lata swoje mam i ............... bardzo, bardzo proszę o przesłanie fanfika.
Muszę pokopać w swoim kompie, bo wiem, że kiedyś tego ff-a miałam, ale nie mam pojęcia, gdzie jest teraz
_________________ ...
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:08
Ja będę miała.... na poczcie.
Aragonte nie szukaj i tak przeze mnie dużo czasu poświęcasz. Ja poszukam. Swietna wymówka od robienia tego co mam
Nie, to było standardowe pytanie na okoliczność pojawienia się nowej duszy na forum na dzień dobry w tym właśnie wątku. Li i jedynie w tym.
Stałych gości oczywiście witamy bardzo serdecznie.
Anaru, sądziłam, że retoryczne, bo odpowiedź wynikała z liczby postów świeżynki
_________________ ...
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 20:13
A ja wiem, mimo, że nie słyszysz
Zainteresowane o adres mejlowy poproszę.
Ino chyżo
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 21:16
Aragonte napisał/a:
No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej.
No dobra, retoryczne było, widziałam posty
Ale tak czy tak serio zapraszam do czegoś więcej niż tylko prośby o fanfika na dzień dobry... . Najlepiej najpierw czegoś więcej.
Och- jestem pod wrażeniem- wszystkie książki DeCapo i fioletowe harleguiny, które niestety przeczytałam we wczesnym wieku młodzieńczym (to wszystko przez mamę bo znosiła to do domu w ilościach hurtowych ku zaniepokojeniu biednego taty:)to przy tym Pan Pikuś.
Dziękuję za sympatyczny prezent Mikołajkowy My Lady:)
_________________ stawrogi
Ostatnio zmieniony przez stawrogi Pon 06 Gru, 2010 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo bede wdzieczna za mail z takim zalacznikiem. Moze byc prezentem na sw. Lucje, skoro na Mikolajki juz nie, moze byc i pod choinke, byleby byl... Pls!
chrust5@gazeta.pl
cześć forumowiczki, jestem tu nowa i tak samo nowa jest moja miłość do cudownej książki pani Elizabeth jak i do serialu BBC Czy byłaby możliwość wysłania fanficka przez kogoś także i mi? Bo z informacji zawartych na Waszym forum wnioskuję, że na książkę trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, a obawiam się, że nie wytrzymam
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Kochane... dawno mnie tu nie było, ale jak czytam wasze zachwyty nad fanfikiem, żal ściska cztery szanowne. Bądźcie litościwe i poślijcie jeśli macie pod ręką fanficzka Ani, coby człowiek w potrzebie też ducha storntonowanego pocieszył... Pliz, pliz, pliz można na pw, albo mailika: anicach@o2.pl
_________________ I am a man. I claim the right of expressing my feelings.
A do tych fanfików to powinna być dodawana szklanka zimnej wody gratis. Tak w ramach BHP
Ciekawa jestem, jak mi się będzie teraz oglądało serial po tych "uzupełniających" studiach
Czy aby mi nie będą przeszkadzać w odbiorze??
Z takich bardziej neutralnych i bezpiecznych zagadnień - John zyskał zapach! Drzewo cytrusowe ... obstawiam, że to musiał być taki mocno gorzki zapach. taki mi pasuje. No i to piżmo ...
Jeszce jedno - gratulacje dla tłumaczek, świetna robota. Te fanfiki są, są .... no działają na wyobraźnię mocno, a jednocześnie nie są wulgarne. Albo, co byłoby jeszcze gorsze śmieszne.
_________________ mogłabym prać cały dzień zasłony, żeby pan Thornton czuł się u mnie jak u siebie w domu ...
Czy ja też mogę prosić o przesłanie fanfika na maila: iwona_skwarek@o2.pl?
Jestem po powtórnej lekturze "Pólnocy i Południa", obejrzałam serial i wciąż mam niedosyt...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach naszego forum stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę naszego forum.