Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 18:21
I znowu na obrazku tylko Robin
Czy nie wiedza, ze gdyby nie Guy, to bym wcale tego nie ogladala ??:
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met Strona North and South by Gosia
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007 18:57
No wreszcie! Guy - Reaktywacja
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met Strona North and South by Gosia
Robin Hood 2 czyli Wielki Powrót Wielkiego Rysia. No nic ino się cieszyć i tańczyć.
Mam nadzieję, ze nie zrobią z Ryśka pantofla, płytkiego, tóry pusci w niepamięc to, ze Marion dała mu po gebie i nawet nie zauwazył, że chciała go puścić kantem z dziecinnym Robinem i uciec z nim na hożym rumaku
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007 19:59
Czy ja czegoś nie pamiętam? Mi się zdawało że Marian żyw był jak go widziałam w osatniej scenie... Z resztą: ja to nie dla Mariana oglądam ale dla Guy'a
Aaa to ja jak zwykle nie na bieżąco. Po pysku znowu mówicie Rysiek oberwał? Tej biedy to chyba przez całą jego karierę w żadnym filmie tyle nie naprali co w tym. Musi co mu kupę kasy płacą. Albo co...
Albo się Maryjanie zakochał na zabój
Ostatnio zmieniony przez Alison Pią 14 Wrz, 2007 20:27, w całości zmieniany 1 raz
otherwaymistercollins [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 21:13
Ja się cieszę że znowu RH poleci, bo jakoś tak miło wspominam zeszłoroczną jesień, kiedy w każdą niedziele mogłam się delektować nową porcją Ryśka w Guy-owym wydaniu
PS. Dowiedzialam się dziś, ze na Hallmarku od 20.09 emitować będą 'Oddział Duchów', serial w którym gra Jonas Armstrong
http://pl.hallmarkchannel...322&EpisodeID=1
"Nie obawiaj się wyrażać gorących uczuć w najprostszych słowach - i tak zabrzmią jak najpiękniejsza melodia świata. A gdy i słów Ci braknie wystarczy czuły gest czy spojrzenie, bo przecież wszystko to płynie z głębi Twego serca".
otherwaymistercollins [Usunięty]
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007 22:47
The drama centres on the charismatic Robin Hood. Haha, bardzo zabawne
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 14:05
Nic tylko się upić z rozpaczy Chryste co to ma być? Jedynym słusznym Robinem pzostaje Robin z produkcji z lat 80 i ewentualnie ten z Costnerem. Toż to żenada...Gorzej niz osławiony Ajwenhoł ( był kiedyś taki durny serialik, który obśmiewałyśmy ze znajomymi , teraz ten Robin w sam raz by się nadał ).
_________________ „I am a Ranger! We walk in the dark places no others will enter."
"From the stars we came. To the stars we return. From now, till the end of time."
Ostatnio zmieniony przez Admete Nie 23 Wrz, 2007 14:39, w całości zmieniany 1 raz
"Nie obawiaj się wyrażać gorących uczuć w najprostszych słowach - i tak zabrzmią jak najpiękniejsza melodia świata. A gdy i słów Ci braknie wystarczy czuły gest czy spojrzenie, bo przecież wszystko to płynie z głębi Twego serca".
Oj, zbroja nowiuśka, pewnie nie była jeszcze w boju. A co kto w środku?
_________________ Marta
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007 11:09
No, no - Marian całkiem dobrze się prezentuje, Szeryf jak zwykle cudny, a Rysiek naprawdę fajnie wygląda jak mówi See on the dark side.
Mogłabym już to zaobaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum