Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 08:25
Ja może nie uwie;lbiam, ale bardzo lubię - jeszcze z czasów, gdy na ulubione teledyski polowało się na MTV w tv - i to był właśnie jeden z moich ulubionych - ten naj naj to był Hazard - Richarda Marxa
_________________ Północ i Południe spotkały się i stworzyły w tym wielkim, zadymionym miejscu coś na kształt przyjaźni
[N&S]
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 21:49
Oj, a to jest obowiązkowe? Dobrze, że nie grozi mi zamążpójście
_________________ „I am a Ranger! We walk in the dark places no others will enter."
"From the stars we came. To the stars we return. From now, till the end of time."
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 05:27
I pewnie irlandzki
_________________ „I am a Ranger! We walk in the dark places no others will enter."
"From the stars we came. To the stars we return. From now, till the end of time."
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 13:07
praedzio napisał/a:
Stanowczo zbyt dobrze mnie znasz. Wyjdziesz za mnie?
Zastanowię się
Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 08:52
Iwona napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=related - Wielka Miłość
zdecydowanie nie - bo kojarzy się z Uprowadzeniem Agaty i tym, że Cygan-pan młody zginął zanim dokończył ślubować
co do reszty - musisz zdecydować sama, lub z wybrankiem, bo to Wam ma się piosenka podobać. I powinna być taka, którą dobrze znacie i lubicie, i będziecie z sentymentem wspominać.
A sama tradycja pierwszego tańca jest ładna - on jest dla Młodych właśnie, chwilę się mogą pobujać razem, a potem bawić gości do rana
... do którego pewnie nie dojdzie, bo się pobijemy o muzykę na pierwszy taniec.
No dobra, mogę wystąpić w roli rozjemcy, chcę zatańczyć na Waszym weselu
_________________ Fingin is dead...
Istnieje większa ciemność od tej, z którą walczymy.
To ciemność duszy, która zgubiła swoją drogę.
Wojny tej nie prowadzimy przeciwko mocom i zwierzchnościom, ale przeciwko chaosowi i rozpaczy.
Gorsza od śmierci ciała jest tylko śmierć nadziei, śmierć marzeń.
Temu zagrożeniu nie wolno nam nigdy ulec.
Przyszłość jest wszędzie wokół nas. Czeka na chwile przemian, które narodzą się z chwil objawień.
Nikt nie wie jak będzie wyglądać ani dokąd nas zawiedzie.
Wiemy tylko, że zawsze rodzi się w bólu. (G'Kar, Babylon 5)
Moja siostra pierwszy taniec bujała przy "WIndą do nieba" a kuzyn miał bardzo sympatyczną piosnkę "Chcę tu zostać" melodią byli zachwyceni wszyscy goście i w domu długo po weselu podśpiewywaliśmy sobie.
I ja się cieszę z tego powodu, że zamążpójście mi nie grozi, bo nie umiem tańczyć i jakbym miała tańczyć pod obstrzałem tylu spojrzeń to bym chyba porzuciła małżonka... ale niektórzy ludzie lubią robić cyrk z siebie
http://www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
jeszcze na obcasach wywróciłabym się z 10 razy pewnie...
Siostra i kuzyn problemu nie mieli moja siostra świetnie tańczy i wyszkoliła pół rodziny w tym kuzyna,jego małżonkę i własną drugą połówkę. Rodzice moi też świetnie tańczą, mnie nikt nie chce uczyć, bo jestem ewidentnym anty-talentem. Idę do kościoła zapalić świeczkę, ze nie wychodzę za mąż i chociaż to upokorzenie mnie ominie
Wysłany: Wto 04 Maj, 2010 16:57
Śpiewa jak Górniaczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum