Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 20:01
Pospamuję sobie, a co.
Lubię sobie zapuścić randomową playlistę na yt, bo w ten sposób poznaję całkiem zacne zespoły. Youtube chyba zaczyna kojarzyć, jakie kawałki mogą mi się podobać, więc usłużnie podsuwa mi to i owo. Jako, że w większości korzystam z jego usług podczas pracy, a koleżanki z tejże mają ograniczony limit na słuchanie celtyków, to zapodaję głównie albo mainstreamowy pop, albo indie. No, i w ten sposób poznałam się z brytyjskim zespołem Foals. A zacny to zespół, z zacnymi kawałkami, przystojną mężczyzną w roli wokalisty, tzn. na tyle przystojną, na ile ją widać spod tej brody , więc w dobroci swojej podzielę się z Wami swoimi ulubionymi piosenkami. Westchnę sobie tylko raz lub dwa, bo okazuje się, że chłopaki na dniach zjeżdżają do Polski na Open'er w Gdyni, i nawet nie będę ich mogła zobaczyć. Bu.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Wto 12 Lip, 2016 05:25
Też nie mam pojęcia.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Wto 12 Lip, 2016 22:53
Wykupiłam sobie kurs języka angielskiego na UW, gdzie poznajemy nowe słownictwo poprzez wirtualne wycieczki do różnych krajów anglojęzycznych. Dziś na tapecie była Irlandia Północna, a szczególnie Belfast. Babeczka bardzo ciekawie opowiadała o tym mieście, o jego historii. Aż wstyd przyznać, ale nie wiedziałam, że tam jest tyle znaczących murali. Pokazywała nam na slajdach.
Na zakończenie zajęć pochyliliśmy się nad piosenką Marillion pt. Easter:
Kształty wycięte podobno z PCV. Fajna ta animacja.
Maanam - szare miraże - ich muzyka się nie starzeje.
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more...
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Sob 27 Sie, 2016 17:12
Moje zycie i moje wlasne prywatnwe tlumaczenie:
Czesto gdy gasza swiatlo, latwiej nie pytac dlaczego.
Czasem sie rozpadasz i chcesz plakac, ale tylko dajesz sobie rade. Po prostu dajesz sobie rade.I tak to nikogo nie interesuje, bo w tlumie ludzi jestes zawsze sam, nikogo nie obchodzisz, wszyscy maja cie w dupie - wiec po prostu musisz dac sobie rade.
Ale gdy ktos ma w sobie pragnienie i potrzebe, tam zawsze pojawia sie plomien, a od plomienia mozna sie poparzyc.
Ale to, ze sie kiedys w zyciu spazysz, nie oznacza, ze umierasz i ze masz przestac probowac.
Chodzi o to, aby zawsze wstawac i ciagle probowac...
Po prostu trzeba wstac i isc dalej.
Wysłany: Sob 27 Sie, 2016 20:21
Mogę jej słuchać, ale nie patrzeć.
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2016 09:13
Bardzo przyjemna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach naszego forum stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę naszego forum.