Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 21:27
Duzo humoru maja. Lubię tych dwóch detektywów, którzy są w zespole Beckett. I pani patolog bardzo sympatyczna.
_________________ „I am a Ranger! We walk in the dark places no others will enter."
"From the stars we came. To the stars we return. From now, till the end of time."
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 22:22
Admete napisał/a:
Lubię tych dwóch detektywów, którzy są w zespole Beckett.
A, Ryan i Esposito. Irlandczyk i Latynos. Piękny duet. Śmiem twierdzić, ze osobno nie zwracaliby na siebie tyle uwagi Bardzo ich lubię, mają czasami fajne pomysły
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 17:31
Nadrabiam sobie White Collar i śmieję się w kułak przy następującej scence:
Peter: Powstrzymamy sedzię przed zabraniem domu Sullivanom, rozbierzemy ją z tej togi.
(Neal uśmiecha się znacząco)
Peter: Wiesz, o co mi chodzi! Jesli zajmiemy się nią wystarczająco mocno, włączy w to Fowlera.
(Uśmiech Neala staje się szerszy)
Peter: Wiesz, o co mi chodziło! Nie o TO mi chodziło!
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 19:38
Ono obaj są cudni
_________________ „I am a Ranger! We walk in the dark places no others will enter."
"From the stars we came. To the stars we return. From now, till the end of time."
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:47
Nie mogąc się opędzić od fiołkowych oczu Nathana, wzięłam się za Castle. Nie jest to jakiś serial powalający na łopatki. Ot, kolejny z polepszaczy humoru typu White Collar, czy Life, gdzie mniej jest ważna fabuła, a bardziej konkretne charaktery. Tak oglądam sobie po jednym odcinku dziennie i czasami przyłapuję się na tym, że kolejne zagadki kryminalne mnie po prostu nużą, za to relacje Castle-Beckett mnie ożywiają. Trochę szkoda, bo ja jednak potrzebuję magii samej historii. Ale cóż, skoro nie ma co się lubi...
Rozczulają mnie trochę relacje ojciec-córka. To są takie mądre, wbrew pozorom, rozmowy. Napawają mnie optymizmem jeśli chodzi o kondycję ogólnie całego świata.
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Miałam takie same odczucia co do Castle i teraz oglądam raczej sporadycznie, jak trafię jakiś odcinek na Universal Channel. Ale od czasu do czasu miło się ogląda.
No ja drugą serię już porzuciłam bo i pierwsza mnie jakoś nie porwała. Wolę Lie to me.... a nie mogę oglądać wszystkiego. No i Life było milion razy zabawniejsze...
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 13:46
A ja lubię Castle'a i oglądam regularnie. Nie przeszkadza mi jego lekkość i dość łatwe zagadki. Oglądając koncentruję się właśnie na całej czwórce bohaterów z posterunku i relacjach Castle'a z rodziną
z tego co czytałam, to ostatnio z oglądalnością jest chyba lepiej, więc może ocaleje. W Castle motywem miało być chyba morderstwo matki Beckett, ale nie wiem czy rzeczywiście tak było. Za mało odcinków oglądałam.
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 14:31
Ja chcę V i FF, lubię też The Forgotten - nie mam pojęcia, dlaczego miał niską oglądalność. Miał potencjał ładnie się rozwinąć. Szkoda...Co do Spn - tak bardzo się przyzwyczaiłam do myśli, że będzie tylko 5 sezonów, że nie wiem, czy mam ochotę na dalsze.
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 15:39
Numb3rs się kończy...Za tydzień ostatni odcinek i podobno serial już się więcej nie pojawi. Przywiązałam się do bohaterów...
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 15:43
To jest taki specyficzny serial. Zawsze go lubiłam...Rozkręcał sie w drugim sezonie, wymienili część obsady, pojawiły sie nowe postacie - Colby i Megan...Potem jeszcze Nikki i Liz. Fajną postać miał Lou Diamond Phillips - pojawiał się gościnnie jako ageny Ian Edgerton.
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 16:04
Nie mam pojęcia, dlaczego amtematyka wam się nie podobała Ja to właśnie lubiłam
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 16:09
Fajne były braterskie relacje i ładnie, naturalnie opowiedziany związek Charliego i Amity.
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 16:15
Alez nie namawiam Larry ( astrofizyk ) był zawsze cudny i lubiłam tatudia Eppsa Na Colbiego mio było zawsze popatrzeć I miał zaskakującą szpiegowską historię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum