Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 20:06
Slonce - w wakacje pewnie i tak zrobie powtorke. Jak co roku. Jakos mi sie podobaja te nasze coroczne spotkania przy kociolku (chociaz sie urobie wtedy jak dziki osiol )
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 20:37
Ekhm, jeśli to w Krakowie to czy ja również mogłabym się podczepić? Jeśli to nie zlot czarow... ekhm spotkanie dla wtajemniczonych Strasznie chciałabym was poznać
_________________ Praca uszlachetnia. Ale urlop uszczęśliwia.
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 21:47
Jak najbardziej - chociaz niekoniecznie w samym Kraku, co w polowie drogi miedzy Krakiem a Katowicami (godzina drogi busem - mozna sie umowic z Basia i Anaru - razem razniej )
Padla tez propozycja ustalenia daty wakacyjnej i polaczenie calej imprezy z kociolkiem - taki wiekszy ogolnopolski sped na Poludnie. I co Wy na to?
Ja przy kalekim ojcu nie bardzo mam warunki noclegowe (podloga na materac czy karimate zawsze sie znajdzie, ale moj tata potrzebuje minimum intymnosci), ale jak 2 lata temu sprawdzalysmy, to w moim pokoju zmiescilo sie 5 osob, a i 6 by sie uklepala Mam tez olbrzymi ogrod na kilka namiotow.
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010 19:46
Czyli kociolek letni:
1. Calipso
2. Alicja z przyleglosciami (szt.3)
6. Aine (bo dziwne by bylo gdyby gospodyni byla nieobecna, a latwiej wtedy liczyc osoby )
Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 12:18
Cytat:
Czyli kociolek letni:
1. Calipso
6. Aine (bo dziwne by bylo gdyby gospodyni byla nieobecna, a latwiej wtedy liczyc osoby )
czuję się pominięta i Moja siostra też ja się piszę póki co na jedno i drugie - i Ania też - mam nadzieję że nic nie wyskoczy, co by przeszkodziło
Alicjo, chętnie poznam Twoje przyległości
_________________ Północ i Południe spotkały się i stworzyły w tym wielkim, zadymionym miejscu coś na kształt przyjaźni
[N&S]
ja też chętnie na oba, ale dopraszałabym się do krakowianki którejś na kimanko...
1. Calipso
6. Aine
7. BeeMer
8. Anaru
9. aneby
10. kasiek
_________________ iFiesta! porque somos campeones del Mundo!.
Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 13:17
No to raz się żyje Ja też wstępnie na oba się piszę, ale potwierdzę w późniejszym terinie bo to u mnie rózne się jeszcze rzeczy wydarzyć mogą.
Cieszę się, że wreszcie Was poznam.
_________________ Praca uszlachetnia. Ale urlop uszczęśliwia.
Wysłany: Sob 16 Sty, 2010 13:53
Beemer - akurat Wasza obecnosc byla tak pewna jak moja
Kobielki - nie macie pojecia jak sie ciesze. Juz teraz. Warto zaplanowac date spedu letniego - taka konkretna. Moja propozycja to sobota 17 lipca. Co Wy na to? W zeszlym roku kociolek byl w Boze Cialo - to nie byl najlepszy pomysl
Lipiec jak najbardziej.... bo w sierpniu to ja wybywam na pielgrzymkę więc przez 9 dni sierpnia idę, reszta sierpnia pewnie upłynie na dojście do siebie...
_________________ iFiesta! porque somos campeones del Mundo!.
uuu, moje przyległości są kochane...dla ich matki charakterek mają po mamusi Kasiek z 3 przyległości już poznała 2, lepiej jej zapytajcie czy impreza nie zostanie obrócona w proch
_________________ - A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum